NEPAL

Het land van bergen en Boeddha

De kickstart voor jouw leukste leven begint in Nepal.

 

Nepal, het land van Boeddhisme, Stoepa’s en natuurlijk de Himalaya. Van de tien hoogste bergen ter wereld, liggen er maar liefst acht in Nepal, waaronder de beroemde Annapurna I (8091 m). Tussen de bergen vind je groene rijstvelden, valleien en bossen met wilde rivieren.

De bijzondere mensen die er wonen, waar je er genoeg van zult ontmoeten, zijn de parels tijdens onze reis. Laat je vooral door hen inspireren. 

Het middelpunt van de reis is de trektocht naar Poonhill (3210 m) vanuit waar je een onwerkelijk uitzicht hebt op de Annapurna I en de Dhaulagiri (8167 m). Samen met de groep geef je jezelf over aan ‘het grote avontuur’ en nemen we je mee op een wel heel persoonlijke reis. Nepal is een bijzonder land om te bezoeken. 

Kickstart Programma

Hoe jouw leven er nu uit ziet heb je zelf bepaald. Waar je woont, waar je geld mee verdient, welke mensen er in jouw omgeving zijn. Omdat je dit zo hebt ingericht is het een grote uitdaging om iets te veranderen in je leven.

We nemen je mee op reis waardoor je uit dat patroon wordt gehaald. Vanuit daar ga jij met onze hulp aan de slag om jouw leven opnieuw in te richten. Dit doen we met behulp van individuele- en groepsoefeningen. Op een groep van vijftien personen gaan er altijd twee coaches mee, er is dus voldoende begeleiding aanwezig om je hiermee te helpen.

Met ons programma komen we meteen tot de kern, we draaien niet om de waarheid heen. Daar haal je het beste resultaat uit. Namelijk een leuker leven om te leiden. 

Recreëer jouw leven


De toekomst is nog niet gebeurd. Je hebt vandaag de mogelijkheid om de eerste stap te zetten om je leven anders in te richten. 

Waar (be)sta ik voor?


 Ontdek wie jij echt bent als je geen invloed van jouw omgeving of belemmerende overtuigingen ervaart. 

Blijvende verandering


De kickstart geeft jou de mogelijkheid om te veranderen. Wij bieden je de tools om die veranderingen vast te blijven houden. 

ELKE DAG HEB JE WEER OPNIEUW DE KEUZE.

PRAKTISCHE INFORMATIE


Wanneer is de volgende reis?

20 oktober - 1 november 2018 (gegarandeerd vertrek)
Plan nu je reis en maak gebruik van de Lentekriebel pilot aanbieding, je betaalt maar 1347,- als je je voor 1 mei aanmeldt.

Wat moet ik vooraf regelen?

Moet ik  vooraf trainen?

Wat is er inclusief?

Alle kosten behalve de vliegreis, je visum, inentingen en reisverzekering.

Dus inclusief:
- alle overnachtingen (op basis van 2-persoons kamer)
- eten en drinken*
- trekkingspermit
- al het vervoer in Nepal
- toegangskaarten
- volledige coach programma
- begeleiding van twee coaches
- berggids
- dragers

*Drinken is alleen inclusief water, koffie en thee.

Wat zijn de kosten?

Wat is de reis waard?

Onbetaalbaar.

Wat gebeurt er na aanmelding?

Nadat de aanmelding verwerkt is

ontvang je een e-mail met:
* De factuur voor het overige bedrag.
* Een oefening om mee aan de slag te gaan.
* De belangrijke zaken om vooraf te regelen.

MEER INFORMATIE


Trektocht

Een groot onderdeel van de reis is de trektocht naar Poonhill. Hier gaat de meeste voorbereiding in zitten. Je zal tijdens de trektocht de grootste inzichten verwerven. De trektocht is van het niveau beginner. Dus als je ons trainingsschema goed volgt zal het je prima lukken om de berg op en af te komen.

We kunnen ons goed voorstellen dat je hier meer vragen over hebt. Mocht je na het lezen van ons trainings- en voedingsschema en de pak- en todo-lijst nog vragen hebben, stel ze gerust!

Wat is de Kickstart Methode?

De locaties van onze reizen zijn bewust gekozen. Door onze methode word je uit je dagelijkse patroon en comfort zone gehaald. Hierdoor brengen we je in je groeizone vanuit waar je jouw leven het beste opnieuw kan inrichten.

De methode die we hebben ontwikkelt zorgt ervoor dat je zonder poespas bij jouw intuïtie komt en de juiste beslissingen kan nemen. Dit doen we door simpele oefeningen te geven die je alleen of met iemand anders zal doen.

Wil je niets veranderen in je leven ga dan vooral niet mee. Wil je een onderdeel, of alles, in je leven anders inrichten? Dan ben je van harte welkom!

Boeddhisme tijdens de reis

Het Boeddhisme is een levensvisie die het beste bij ons past. We zullen genoeg monniken tegenkomen aan wie je alles over het Boeddhisme kan vragen. Tijdens ons bezoek aan het Tibetaanse vluchtelingenkamp zal de lokale bevolking je graag alles vertellen over het Boeddhisme. We zullen daar tevens het klooster bezoeken.

“My religion is kindness” - Dalai Lama

Dagprogramma

DAG 01: Aankomst in Kathmandu
DAG 02: Kathmandu
DAG 03: Busreis naar Pokhara
DAG 04: Trektocht
DAG 05: Trektocht
DAG 06: Trektocht
DAG 07: Trektocht
DAG 08: Trektocht
DAG 09: Trektocht
DAG 10: Pokhara
DAG 11: Pokhara
DAG 12: Busreis naar Kathmandu
DAG 13: Vertrek vanuit Kathmandu

Veiligheid

Het belangrijkste hier is dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor jezelf en jouw bezittingen. Zorg ervoor dat je jouw geld en passen op een veilige plek op je lijf draagt. Er is niet veel criminaliteit in Nepal, maar je moet je niet mee laten lokken naar een achteraf kamertje.

Zodra we Kathmandu uit zijn is het allemaal veel gemoedelijker. In de pak- en todo-lijst geven we je nog veel meer tips. Lees ze vooral goed door.

Groep

Met iedere reis zullen er maximaal vijftien mensen meegaan. We kiezen voor dit aantal omdat het groot genoeg is om afwisseling te ervaren in de gesprekken die je voert. Maar klein genoeg zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

Per groep reizen er twee begeleiders mee. Tijdens de trektocht zal een gecertificeerde berggids ons begeleiden. Daarnaast zijn er twee Sherpa’s (dragers) beschikbaar zodat we niet alles zelf de berg op hoeven te dragen.

Vervoer

Al het vervoer binnen Nepal is voor je geregeld. We zorgen voor een comfortabele busrit tussen Kathmandu en Pokhara. Het is een luxe en veilige bus met airco. Voor al het andere vervoer zullen we taxi’s gebruiken, ook die ritten zitten bij de prijs inbegrepen.

Op de wegen in Nepal is het chaos vandaar dat we specifiek kiezen voor taxi’s en luxe bussen. Zo kunnen we er vanuit gaan dat we veilig op de plaats van bestemming komen.

Ga je met ons mee op reis?

Kathmandu

In Kathmandu wonen ongeveer een miljoen inwoners. De infrastructuur is daar helemaal niet op gebouwd. Je ziet nog steeds veel resten van de aardbeving die in 2015 plaatsvond. De stad kenmerkt zich naast de chaos en de smog door de vele tempels.

Het Boeddhisme en Hindoeïsme bestaan vredig naast elkaar. Bouddhanath, de grootste antieke stoepa van Nepal, zullen we tijdens ons verblijf in Kathmandu bezoeken. Indrukwekkend hoe groot deze is en hoe snel na de aardbeving deze weer volledig is opgebouwd. Dat laat zien hoe belangrijk de Nepalezen de tempels vinden.

Pokhara

Pokhara, met 225.000 inwoners een stuk kleiner dan de hoofdstad, is een stad gelegen aan het Phewa meer. Je ervaart hier veel meer westerse invloeden en een vrij relaxte sfeer. Het is niet voor niets dat we hier twee volle dagen zullen verblijven.

We zullen een kleine boottocht en wandeling maken naar de World Peace Pagode. En we gaan naar een van de Tibetaanse vluchtelingen kampen. In Pokhara heb je de tijd om even te relaxen in een strandtentje of om een heerlijke massage te nemen. 

Paul Veth Coaching
Hovenierstraat 32
4813 GL Breda

KVK: 65821327
BTW NR: NL139566132B02

Contact

Mail: info@paulveth.com
Tel: +31 (0) 6 291 21 761

×
Hoi! Tof dat je mijn site bezoekt. Kan ik je ergens mee helpen?